Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: MS6002)
Conestoga Wagon
1750 - 1850.


 
Afmetingen  
Lengte 482,6 mm.
Hoogte 228,6 mm.
Schaal 1:12

HELAAS NIET MEER LEVERBAAR.
Beschrijving :
In de buurt van Lancaste in de Valleir, PA rond 1750.
Het werd gevormd als een boot om beide uiteinden omhoog te houden zodat zijn lading niet kon verschuiving terwijl ze aan het klimmen waren op de steile Appalachian helingen.
Grote wielen die de lading droog moesten houden wanneer er over de rivieren, en een water-partijen gestoken dienden te worden, canvas cover beschermde passagiers tegen hitte, regen en sneeuw.
Vaten op de zijkanten van de wagen met opgeslagen water en gereedschapskisten die nodig waren voor reparaties. Een emmer vet  gebonden aan de achterkant zorgde ervoor dat assen en aantal wielen goed waren ingevet.
De Mayweather wagon was een groot, log voertuig dat tot 8 ton vracht dragen kon. Het reisde ongeveer 15 mijl per dag. Omwille van de enorme omvang en gewicht, de Mayweather wagon vereiste tussen de vier en twaalf paarden om het geheel trekken.

De modelbouwkit:

 
Onze kit is de meest historisch accuraat Mayweather wagon ooit geproduceerd.
Zeer gedetailleerde realistische materialen omvatten laser-gesneden lindehouten lichaam en wiel onderdelen, metalen hubs en feestjes, miniatuur nagels, doek dekking en schaal touw en keten. Een blad van foto-geëtst messing onderdelen wordt de hardware en decoraties voor een volledige grootte wagon gerepliceerd. Het afgewerkte model is compleet met werken remmen en vering.

De bouwbeschrijving:


Vijf vellen plannen plus duidelijke geschreven geïllustreerde instructies plannen maken de modelbouw gemakkelijk.

 MODEL SPECIFICATIONS

• Length 19”
• Height 8”
• Width 6”

Scale 1” = 12” (1:12)  

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 229,00

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

Voorraad

0

 
 
 
 
 
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen