Balloon-Simple-ArrowNon
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
PRIVACYVERKLARING

Om onze website bezoekers van Modelbouwdekombuis duidelijk te maken hoe wij met uw gegevens omgaan, plaatsen wij hier de afspraken in de privacyverklaring.

Hierin omschrijft Modelbouwdekombuis wat wij met uw verzamelde gegevens doen en waarom. 
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Modelbouwdekombuis kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Modelbouwdekombuis, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Modelbouwdekombuis verstrekt.

Modelbouwdekombuis kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres
- Uw aangekochte artikelen

WAAROM MODELBOUWDEKOMBUIS GEGEVENS NODIG HEEFT

Modelbouwdekombuis verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Modelbouwdekombuis uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG MODELBOUWDEKOMBUIS GEGEVENS BEWAART

Modelbouwdekombuis bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Modelbouwdekombuis bewaart uw gegevens om orders te kunnen nakijken, vragen over orders en/of vragen uit oude orders van gewenste producten te kunnen nazien.

Voorbeeld:

Klant vraagt in mail welke modelbouwlatjes er vorige keer aangekocht zijn daar hij de maat niet meer weet.
Modelbouwdekombuis kan dan terugkijken in de orders onder de naam van de klant wat de aankoop was en hiermee de klant zijn gewenste vraag beantwoorden.

DELEN MET ANDEREN

Modelbouwdekombuis verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Modelbouwdekombuis worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.
Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
Modelbouwdekombuis gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Modelbouwdekombuis maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Modelbouwdekombuis bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Modelbouwdekombuis te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Modelbouwdekombuis heeft hier geen invloed op.
Modelbouwdekombuis heeft Google geen toestemming gegeven om via Modelbouwdekombuis verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar webwinkel@modelbouwdekombuis.nl .
Modelbouwdekombuis zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Modelbouwdekombuis neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De website van Modelbouwdekombuis maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Modelbouwdekombuis verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Modelbouwdekombuis op via webwinkel@modelbouwdekombuis.nl.

www.modelbouwdekombuis.nl is een website van Modelbouwdekombuis.

Modelbouwdekombuis is als volgt te bereiken:
Postadres: Blokmakersweg 8-M
Postcode : 1786RC
Vestigingsadres: Den Helder
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 37114112
BTWnummer: NL117540675B02

Telefoon: 0223641049
E-mailadres: modelbouwdekombuis@ziggo.nl
Wij verzenden met Post NL
 
 
 
 
 
 
 
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen