Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden
Winkelwagen» Gegevens» Bestelling plaatsen» Bevestiging

HELAAS ZIJN WIJ MORGEN VRIJDAG 18 OKTOBER GESLOTEN I.V.M. FAMILIE-OMSTANDIGHEDEN.

HELAAS ZIEN WIJ ONS GENOODZAAKT OM DE WEBWINKEL MINIMAAL TWEE WEKEN TE MOETEN SLUITEN OM ALLE BESTELLINGEN TE VERWERKEN.

ZODAT ONZE KLANTEN BINNENKORT HUN BESTELLINGEN KUNNEN VERWACHTEN.

MET INGANG VAN ZATERDAG AANSTAANDE 19 OKTOBER TOT EN MET 02 NOVEMBER ZIJ WIJ GESLOTEN, U KUNT DAN GEEN BESTELLINGEN PLAATSEN


Momenteel kunt u betalen met iDEAL, met Credit-Cards en vooruitbetalen, nog niet met PAYPAL.

Vermeldt bij uw bankoverschrijving uw bestelnummer, dit maakt het voor ons makkelijker om uw betaling te traceren.

Doordat wij van Post.nl een vergoeding van € 2,95 moeten betalen voor kokerpost langer dan 1 meter, zijn wij gedwongen om de verzendkosten voor kokerpost te verhogen van € 6,95 naar € 7,95.

Voor het verzenden van pakketpost en kokerpost gebruiken wij de optie OOK AFGEVEN BIJ UW BUREN, indien u dit niet wenst dan aangeven bij uw bestelling.

DE achterstand in de verwerking van de bestellingen is bijna weggewerkt, houdt a.u.b. rekening met een levertijd van artikelen welke doorgaans in voorraad zijn van 4 tot 7 dagen.
Voor artikelen welke niet in voorraad zijn, dit krijgt u via een e-mail te lezen, kan de levertijd van enige dagen tot enige weken oplopen.
Als wij geen voorraad hebben, en onze leveranciers ook niet, en soms ook de fabrikant niet dan kan de levertijd oplopen tot enkele weken of langer.

Als u kunststof of houten latjes besteld, samen met triplex of kunststof platen, welke niet in de kokers passen, zijn wij genoodzaakt om een toeslag te vragen van € 5,95.
Dit is omdat wij een toeslag moeten betalen bij Post.NL van € 3,95 incl. BTW, en omdat wij veel werken hebben om uw bestelling netjes te verpakken.

DE ACHTERSTAND IN DE VERWERKING VAN DE VELE BESTELLINGEN IS BIJNA WEGGEWERKT, HOUDT ECHTER REKENING MET EEN LEVERTIJD VAN 1 TOT 7 DAGEN, VOOR ARTIKELEN WELKE IN VOORRAAD ZIJN.

Bestellingen worden op basis van binnenkomst en voorraad verwerkt, dus geduld is een schone zaak. en eerlijkheid duurt het langst.

Product Aantal Totaal

Geen producten aanwezig.

Totaal bedrag € 0,00
Actie- of kortingsbon
Totaal bedrag
Verzendkosten € 0,00
Totaal bedrag ex. BTW € 0,00
Totaal bedrag incl. BTW € 0,00
Bestellen niet mogelijk

Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen