Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden
Winkelwagen» Gegevens» Bestelling plaatsen» Bevestiging

Momenteel kunt u betalen met iDEAL, met Credit-Cards en vooruitbetalen, nog niet met PAYPAL.

Vermeldt bij uw bankoverschrijving uw bestelnummer, dit maakt het voor ons makkelijker om uw betaling te traceren.

Doordat wij van Post.nl een vergoeding van € 2,95 moeten betalen voor kokerpost langer dan 1 meter, zijn wij gedwongen om de verzendkosten voor kokerpost te verhogen van € 6,95 naar € 7,95.

Voor het verzenden van pakketpost en kokerpost gebruiken wij de optie OOK AFGEVEN BIJ UW BUREN, indien u dit niet wenst dan aangeven bij uw bestelling.

Door de vele bestellingen bij H M en deKombuis is er een achterstand ontstaan in de verwerking van de bestellingen, wij hopen deze achterstand binnen een paar weken te kunnen wegwerken.
Excuses voor de vertraging.
Als wij geen voorraad hebben, en onze leveranciers ook niet, en soms ook de fabrikant niet dan kan de levertijd oplopen tot enkele weken of langer.

U KUNT NU WEER BESTELLEN, HOUDT ECHTER REKENING MET NOG EEN ACHTERSTAND IN DE VERWERKING VAN DE VELE BESTELLINGEN VAN CIRCA TWEE WEKEN, WIJ HOPEN DEZE ACHTERSTAND BINNEN EEN PAAR WEKEN WEG TE KUNNEN WERKEN, EXCUSES VOOR DE VERTRAGING. 

Bestellingen worden op basis van binnenkomst en voorraad verwerkt, dus geduld is een schone zaak. en eerlijkheid duurt het langst.

Product Aantal Totaal

Geen producten aanwezig.

Totaal bedrag € 0,00
Afleverland
Betaalmethode
15.png
Verzenden na overboeking
Actie- of kortingsbon
Totaal bedrag
Verzendkosten € 0,00
Totaal bedrag ex. BTW € 0,00
Totaal bedrag incl. BTW € 0,00
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen