Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden

Voordat u bij ons besteld, verzoeken wij u om deze pagina goed te bestuderen.

Door aanloop problelem met de overname destijds in sept 2018, en doordat wij nog lang niet alles in voorraad hebben, kan het langer duren dat wij uw bestelling compleet hebben en dat deze kan worden verwerkt, GRAAG GEDULD.
Wij doen ons Uiterste Best, maar wij zijn ook maar mensen.

Indien een artikel niet in voorraad is, moet dit worden besteld bij één van onze leverancier, zeker als het uit het buitenland moeten komen, kan dit één tot meerdere weken duren.

Uw bestelling wordt verwerkt op basis van binnenkomst en voorraad, het kan gebeuren dat wij door de vele bestellingen niet altijd tijd hebben om op iedere e-mail van u te reageren, HEB GEDULD.

De Voorraad-aanduiding is nog lang niet opgelijnd, gaandeweg de tijd wordt deze opgelijnd met de daadwerkelijke voorraad.

Indien u latjes of kunststof profielen en artikelen besteld, welke niet in de koker passen, zijn wij gedwongen door Post.nl om een toeslag te betalen van € 3,95 voor de handmatige sortering, en omdat wij meer werk hebben om uw bestelling goed te verpakken vragen daarvoor een vergoeding van € 5,95 extra.

U wenst te worden behandeld met respect, ook wij willen graag met respect worden behandeld, soms kan het gebeuren dat door drukke werkzaamheden, en het verwerken van de vele bestellingen dat wij fouten maken, waar wordt gewerkt vallen spaanders, wij bieden daarvoor onze verontschuldigen aan voor zover mogelijk.
Heb GEDULD, en gedraagt U, dan doen wij dat ook.

Wij versturen uw bestelling meerendeels met Post.nl, u krijgt altijd een e-mail wanneer uw bestelling wordt verstuurd,

Datum: 20-02-2020
 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen