Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden
King Of Prussia

Afmetingen:

  • Schaal: 1:42
  • Lengte: 745 mm.
  • Breedte: 320 mm.
  • Hoogte: 630 mm.

Beschrijving :

John Carter, de bijnaam King of Prussia, was de beroemdste en capabele Cornish smokkelaar. 'Prussia Cove "in Cornwall, Verenigd Koninkrijk - gelegen tussen Penzance en Porthleven -. Werd naar hem vernoemd De bijnaam werd gegeven aan hem, want als kind, toen hij de oorlog speelde met zijn broers, hij altijd deed alsof Frederick de Grote, koning van zijn Pruisen.

Zijn suprematie duurde 1777-1807, en bij zijn dood werd hij geslaagd door zijn stiefzoon William Richards onder wie "Prussia Cove" hield haar reputatie.
Het grootste deel van wat er te weten over John Carter is een lokaal verhaal. John en zijn broer werd de toonaangevende Cornish Smugglers.

Corel schip model kits zijn historisch accuraat en alle kits bevatten de hoogste kwaliteit onderdelen, gegoten metalen hulpstukken en foto-geëtst messing onderdelen, en het beste beschikbare dakconstructie.
Waar mogelijk alle onderdelen zijn voorgesneden en klaar voor de montage.


King of Prussia
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 227,95
Gespreide betaling met
vanaf   € 12,30 per maand
Let op! Geld lenen kost geld
Aantal: Bestellen

Voorraad

1

Relevante producten
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen