Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: HUM-7435)
Clear Satin Varnish 125 ml.

Verpakking: in Glazen Flesje
Humbrol Clear Satin Varnish:
Is een water oplosbaar, zelfnivellerend medium, met een zijdeglanzende afwerking, die kan worden gebruikt om geverfde oppervlakken voor te bereiden op decals en als laklaag voor doorzichtige onderdelen.
Goed schudden voor gebruik, breng dunaan met kwast of airbrush, en laat gedurende 30 minuten drogen, voordat u een volgende laag aanbrengt. Voor een sterker effect van de gewenste afwerking kunnen meerdere lagen worden aangbracht.

Let op: Niet gebruiken in temperaturen lager dan 15ºC, of bij een hoge luchtvochtigheis, anders kan met medium wittig uitslaan na droging. Voorkom zo ook temperatuur-schommelingen tijdens het drogen.

Belangrijk: na droging blijft er een witte waas achter, dit kunt u simpelweg met een doekje of kwast verwijderen, het zijdeglans effect wordt dan zichtbaar.

Borstel uitwassen met schoon water.

Onderstaande video bespreekt in het Engels de Hoogglans versie van dit produkt, maar in de basis werkt dit hetzelfde, enkel nu met een zijdeglanzende afwerking.
Video('s): How To Use Clear
https://www.youtube.com/watch?v=ByMhacC5vAE
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,45
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

1-14 dagen onder normale omstandigheden.

Voorraad

6

Relevante producten
 
 
 
 
 
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen