Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden
Felix

Moeilijkheidsgraad : * * Sterren

Maat :

Lengte   : 634 mm
Breedte  : 148 mm
Hoogte  : 270 mm
Schaal   : 1 : 15
Beschrijving :

Dit model is de high-fidelity replica van een Hamburger Hafenbarkasse.

Deels als een puur werk en transport schip en deels als een toeristische boot gebruikt, waarschijnlijk bijna iedereen is vertrouwd met deze vrij kleine schepen die onmisbaar zijn in alle havens van Hamburg.


Felix werd gebouwd na de oorspronkelijke plannen op de scheepswerf van een Hamburger Hafenbarkasse.
Dit ontwerpdoel was het ontwikkelen van een modulair systeem dat de typische uiterlijk als eenvoudige constructie combineert.
Hieruit ontstond een starterkit, die niets op de trouw verloren heeft.
Dus is deze construction kit ook voor ervaren modelbouwers een interessant stuk, niet in het minst vanwege zijn populaire schaal 1: 25, die de mogelijkheden voor veel fijne details opent.

De romp is thermogevormde met Kiel gevormd van hoge kwaliteit ABS plastic, zodat de installatie van stern buis en roer geen problemen biedt.
Is ook een beading voor de grondplaat en de waterlijn al op de romp  gemarkeerd zodoende de beginners geen bouwproblemen hebben.


Alle dek en delen van het schip zijn zorgvuldig en nauwkeurig gesneden met laserstraal en de eenvoudige plug-in systeem maakt het gemakkelijk bouwen.

Als standaard is een elektromotor met gezamenlijke koppeling in het modulaire systeem reeds opgenomen, samen met schacht stern buis en besturing.


Alle weergegeven onderdelen zijn al geprefabriceerde passend hout of kunststof in het modulair systeem.
De gedetailleerde bouwinstructies en een plan zijn specifiek voor de beginners.


Felix :

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,95
Gespreide betaling met
vanaf   € 5,40 per maand
Let op! Geld lenen kost geld
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen