Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: KRI-65106)
Benzine en diesel geluid met hoorn.

50 mm. Luidspreker. 

Bedrading.

14,4 volt.
 
Beschrijving :

Deze benzine-of dieselmotor geluidsmodule met een extra claxon voor uw elektrische voertuig, vrachtwagen of boot/schip.
Stationair gas hoogte en maximum snelheid zijn instelbaar, eenvoudige 4-draads aansluiting.
Volledig afgemonteerd met 50 mm. luidspreker en extra aan/uit schakelaar. Compact ontwerp, gesymchroniseerd met het motortoerental.
Perfect geschikt voor 1:10 elektrische auto's, snelle sportboten of langzaam draaiende tractormotoren of trawlers.

Deze geluidsmodule zijn geproduceerd in een klassieke analoge constructie van de hoogste kwaliteit. Dit heeft als voordeel dat dit geluid, vergeleken met originele digitale geluiden, veel individueler en beter kan worden aangepast aan uw scheepsmodel

Functionaliteit:
Een spanningsbron met 6-14 volt gelijkspanning is aangesloten om de module van stroom te voorzien. De geluidsmodule wordt ingeschakeld via de aan/uit schakelaar. Meteen hoor je het geluid van een stationair draaiende motor. Zodra de motor in toerental toe neemt, verandert ook de snelheid van het motorgeluid. Om de snelheidsverandering te kunnen verminderen zijn er twee draden aangesloten van de module op de plus en min van de motor.
Daarnaast wordt de claxon in-en uitgeschkeld via een extra kanaal op de afstandsbediening. Hiervoor wordt het microschakelcontact via een servo aangestuurd en klinkt de claxon.

Let op de snelheidsregeling van de geluidsmodule wordt alleen gegeven bij conventionele elektromotoren met koolborstels. Een aansluiting op "borstelloze motoren " is niet mogelijk.


6 - 14,4 volt Gelijkspanning.
Benzine en diesel geluid met hoorn.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 87,95
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

12 dag(en)

Voorraad

0

 
 
 
 
 
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen