Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen
Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden
Om Modelbouwdekombuis goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies
Bekijk ons cookiesbeleid
Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent
LADY NELSON
cutter-18de eeuw.


Moeilijkheidsgraad : * *  Sterren

Ref : 1300/01

Maten :

Lengte   : 53 cm
Hoogte  : 51 cm
Schaal   : 1 / 64

Beschrijving:

De Lady Nelson is vergelijkbaar met een sloep, alleen de zeil structuur is anders opgebouwd. Het schip is een traditioneel Engels model en heeft een typisch Hollandse afwerking, die gebruikt werd begin 18de - 19de eeuw. 

Oorspronkelijk werd de Lady Nelson ontwikkeld door mensensmokkelaars en werd door de marine als zeer goed gewaardeerd,betreft haar eigenschappen, dat zij als snel de productie overnamen midden 18de eeuw.

De Lady Nelson is ontworpen voor snelheid en beschikt over een ongewone mastbreedte ten opzicht van de grootte, met de mogelijkheid om alle zeilen uit te leggen op één mastboom.

Het oorspronkelijke model werd 52 meter en 6 centimeter in lengte, woog ongeveer 60 ton, had 30 mannen tussen officieren en bemanningsleden en beschikte over 10 kanonnen en 12 geweren.


De bouwdoos omvat:

  • Laser gesneden spanten,frames en dekken
  • 1st keus houtsoorten (walnoot & berken)
  • Metalen & messing beslagdelen
  • Handleiding
  • Meerdere bouwplannen / tekening

  • LADY NELSON :
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 168,50
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen