Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen
Modelbouw Categorieën
Aanmelding Nieuwsbrief
Aanmelden
Om Modelbouwdekombuis goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies
Bekijk ons cookiesbeleid
Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent

H.M.S. Victory 1765 :

Ref.22900
  
Moeilijkheids graad : * * * * Sterren

Elite serie
 
Maat :

Lengte   : 1230 mm 
Hoogte  : 825 mm
Breedte : 450 mm 
Schaal   : 1 : 84


Beschrijving :

Het eerste klasse schip H.M.S. Victory werd te water gelaten op 7 mei 1765.
Ze speelde een belangrijke rol in de Engels vloot van 1778 tot 1812 en bouwde haar reputatie in de belangrijke veldslagen op Ouessant (1781) en San Vicente (1797).
Maar het was op 21 oktober 1805 aan de Kaap van Trafalgar, waar onder het commando van admiraal Nelson, dit fantastische schip de overwinning naar de Engels vloot over de Spaans-Franse armada bracht.

De slag van Trafalgar, waarvan het tweehonderd jarig bestaan zal zijn op 21 oktober 2005, vormde het hoogtepunt en de suprematie van de Royal Navy toen de H.M.S. Victory geschiedenis schreef.

Als een museum sinds 1922, kan de Victory worden gezien en bewonderd in de Royal Navy haven van Portsmouth (Engeland).


H.M.S. Victory :

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 583,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.
Modelbouwdekombuis Uw Modelbouwwinkel Historische Schepen,Scheepsbeslag,Modelbouwgereedschap. Zoek niet verder...Bouw verder....Modelbouwdekombuis....Speciaalzaak....Houten Modelbouwschepen